top of page

COCKTAILS & MOCKTAILS

Ontdek hier onze cocktails en mocktails. Boek je ons voor jouw feest? Dan kies je zelf welke c/mocktails je aanbiedt. Wij blijven ons aanbod ook uitbreiden.

BASIC COCKTAILS

Dit zijn onze gekendste en populairste cocktails - gebasseerd op rum.

Classic Mojito

De klassieke Mojito. Fris en fruitig! Munt en limoen zijn de basis van deze cocktail. 

Sweet Mojito

Het ideale drankje voor wie het liever wat zoeter heeft. Uiteraard even fris en fruitig als de Classic Mojito, met dezelfde basis van limoen en munt, maar met een sweet touch. 

Dark & Stormy

Een cocktail op basis van een smaakvolle, donkere rum, met een prikkelende toets van gember. 

Cuba Libre

Een klassieker op basis van een kruidige rum en cola, met een vleugje limoen.

Caipirinha

Cocktail op basis van limoensap en Brazilaanse Rum.

Old Fashioned

Een echte 'Old Fashioned' is op basis van Whisky, maar uiteraard is hij bij RUM-moque op basis van Rum. Een ideale cocktail voor wie de echte smaak van rum door en door wil proeven. Let op, deze is wel een stuk sterker dan de meeste cocktails. 

SPECIAL COCKTAILS

Rum-based cocktails met dat tikkeltje meer allure.

MOCKTAILS

RUMoncello Spritz

Onze Signature Cocktail ! 
De RUMoncello Spritz is een cocktail op basis van onze eigen huisgemaakte RUMoncello (ambachtelijke gemaakte likeur op basis van citroen en 3 jaar gerijpte rum). Deze is lekker zoet, maar tegelijk ook stevig.

Sailor's Spice

Een prikkelende cocktail op basis van gember, met toetsen van hazelnoot en chili. Een echte aanrader voor de fans van de Dark& Stormy die graag eens wat extra's proberen.

Pornstar Rumtini

De alombekende Pornstart Martini, maar dan als Rum-variant, waardoor hij nóg beter is. Dit is een cocktail voor iedereen die van passie(vrucht) houdt.

Lazy Red Rum

De gekende 'Lazy Red Cheeks', maar dan op basis van Rum in plaats van wodka. Een heerlijke cocktail met een perfecte zoet-zuur balans, met framboos als hoofdingrediënt.

Long Island Ice Tea

Laat je niet misleiden door de naam. Naast Rum bevat deze cocktail ook heel wat andere alcoholische dranken (o.a. triple sec, gin, ...) wat het toch wel een pak sterker maakt dan de ice tea die je normaal drinkt. 

Espresso Rumtini

Een 'Espresso Martini', maar dan op basis van rum, maar met dezelfde fancy look, stevige koffiesmaak en mooie schuimkraag. Een echte voltreffer, ideaal als dessertcocktail! 

Pina Colada

Verfrissende, zomerse cocktail op basis van cocos en ananas. Een perfecte balans van smaken waardoor je je helemaal in de tropen waant.

Bloody Rumy

De Bloody Rumy is er alleen voor de echte fans. Wie de 'Bloody Mary' kent, weet dat deze een zeer specifieke smaak heeft. Je houdt ervan of niet. Deze spicy klassieker op basis van tomatensap & tabasco hebben wij omgedoopt tot een rum-variant.

Dit is ons aanbod mocktails

Virgin Mojito

Fris en fruitig! Munt en limoen zijn de basis van deze mocktail.

Safe Passion

Passie(vrucht) in een drankje! 

Lazy Red 0,0%

Een mocktail met een perfecte zoet-zuur balans dankzij de combinatie van framboos en limoen. 

Light & Sunny

Een verfrissende mocktail op basis van gember en bloedsinaas. 

Bloody Bobby

De Bloody Bobby is er alleen voor de echte fans. Wie de 'Bloody Mary' kent, weet dat deze een zeer specifieke smaak heeft. Je houdt ervan of niet. Deze spicy klassieker op basis van tomatensap & tabasco hebben wij omgedoopt tot een variant voor de Bobs & Bobettes. 

Tropical Fizz
   - NIEUW! - 

Een verfrissende mocktail met een mix van tropische smaken. Zoetheid van mango met een licht bittere toets van pompelmoes.

bottom of page